Підкажіть, чи можна ефективно організувати роботу свого бізнесу в онлайн режимі, щоб всі процеси були автоматизовані, щоб можна було синхронізувати всі контакти, замовлення, доставки і рекламні розсилки? Чи є якісь програми чи сервіси доступні для цього? Що мені порадите?
Робота бізнесу онлайн, що допоможе?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-05-29 15:19:07
Якщо ви вирішили направити свою діяльність на онлайн режим і на інтеграцію в інтернет, то треба зробити в першу чергу хорошу сторінку в інтернеті або сайт. На цьому сайті буде зручно вам отримувати замовлення і спілкуватися з клієнтами.
Поделиться32021-05-29 15:22:12
Для більш ефективного використання його роботи слід синхронізувати з власними базами даних клієнтів, замовленнями та товарами.
Ще дуже допоможе в онлайн роботі та буде можливість все контролювати
Отредактировано Парижанин (2021-05-29 15:22:27)
Поделиться42021-05-29 15:25:18
Я можу вам навести приклад нашого невеликого кондитерського магазину, де ми робимо солодкі подарунки та смаколики під замовлення. Ми продажу ведемо як на сайті, так і безпосередньо в магазині. У месенджерах робимо рекламну розсилку. Приймаємо замовлення онлайн і робимо доставку.
Для цієї роботи з клієнтами нам допомагає CRM система на сервісі Бітрікс24 https://www.bitrix24.ua/articles/crm_what_is.php Це метод роботи з клієнтами, на основі аналізу їх потреб і покупок. CRM + сайт - це, мабуть, найбільш затребувана зв'язка сервісів серед представників мікробізнесу. Тепер створити свій сайт, який буде відразу інтегрований з CRM, можна контролювати швидко, а головне - професійно і безкоштовно.