Привіт, я хочу купити планшет для своєї дитини, яка піде в цьому році в школу. Як вибрати найоптимальніший планшет для навчання? Що порадите розглядати?
Планшети
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-03-07 00:26:34
Привіт. Я думаю, що найкращий варіант - це планшет з великим екраном та достатньою продуктивністю для швидкої роботи з додатками та Інтернетом. На яку суму розрахуваєте взагалі?
Поделиться32023-03-07 00:32:12
Привіт. Я думаю, що найкращий варіант - це планшет з великим екраном та достатньою продуктивністю для швидкої роботи з додатками та Інтернетом. На яку суму розрахуваєте взагалі?
Дякую за пораду. Хочемо вкластись у суму біля 12-15 тисяч гривень. Я розглядала бренд Самсунг, але не впевнена, чи можна купувати планшети в інтернет-магазині. Що ви про це думаєте? Де кращне вибирати й замовляти зараз?
Поделиться42023-03-07 00:47:00
Варто звернути увагу на операційну систему - я б рекомендував Android, оскільки вона має велику кількість безкоштовних додатків для навчання та розвитку дітей. Якщо ви замислюєтеся про покупку планшета в Інтернет-магазині, я б рекомендував звернути увагу на інтернет-магазин "Жжук". Вони мають дуже широкий вибір планшетів https://zhuk.ua/planshety/ різних марок і моделей, а також доставляють їх швидко та безпечно. Крім того, у них є багато відгуків покупців, які можуть допомогти вам з вибором. Раджу розглядати Самсунг або Леново.