Всім привіт У моєї двоюрідної сестрички дуже скоро день народження, їй буде 6 років. Вирішила подарувати їй велосипед, підкажіть, як його правильно вибрати і де придбати? Хочу гарний та якісний.
Де у Львові купити велосипед?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-02-24 17:41:34
Дивись станом, який краще, такий і бери. І звичайно ж відштовхуйся від ціни, є різні моделі і ціни відповідно різні, дивись, не переплати, іноді однакові по функціоналу великі, стоять по-різному.
Поделиться32023-02-24 17:42:17
Ви знаєте, ми теж синові новий велосипед купували. Це був подарунок на день народження. Замовляли інтернетом. Велосипед чудової якості і в той же час дуже легкий. Загалом це ідеальний варіант для 6-річної дитини.
Поделиться42023-02-24 17:43:57
Зрозуміло, тоді можу вам порадити заглянути до магазину Алло https://allo.ua/ua/l-viv/velosipedy/ та обрати велосипед. Є там і для поїздок містом і бездоріжжям, гірськими дорогами і трасою – різні моделі. Тут уже треба переглядати та вибирати самостійно. Але це зробити нескладно, оскільки в каталозі магазину можна вибрати кілька моделей і порівняти їх, так у результаті ви і підберете потрібний для
вас варіант. Звертайте увагу на сплав, з якого виготовлена рама, це найголовніше у велосипеді. А ще можна подумати над придбанням доладного велосипед. Теж цілком відмінний вихід по байках для тих хто проживає в місто.